Fii eroul de care animalele au nevoie: Donează 3,5% din impozitul pe venit - Urme de Bucurie
„Urme de bucurie” este centrul de excelență al Save the Dogs and other Animals din România. cernavoda@savethedogs.ro

3,5% din impozitul pe venit reprezintă suma care poate salva cel puțin o viață de animal. Sumele redirecționate din impozitul pe venit nu sunt bani pe care i-ai pierde sau da din buzunarul propriu, ci sunt bani pe care statul îi redirecționează din taxele tale către noi, cei care lucrăm non-profit.

În fiecare zi, ne confruntăm la adăpostul Urme de Bucurie cu situații care mai de care mai tragice. Multe dintre ele ar putea fi evitate, dacă am avea fondurile necesare să facem lucrurile așa cum ni le propunem.

Da, ne-ar plăcea să credem, pentru a evita atâta amar cotidian prin care trecem că, toții cățelușii ajung în Rai, că pisicuțele au 9 vieți, că măgărușii sunt cei care merg în luptă (chiar și cu morile de vânt) alături de Sancho Panza și Don Quijote, iar caii sunt niște armăsari redutabili sau „măcar” la fel de cunoscuți ca Black Beauty.

Dar realitatea noastră este alta. Cațelușii sunt bătuți sau abandonați în pungi și cutii sigilate să fie siguri oamenii că le „oferă” un sfârșit cât mai tragic, pisicuțele împart și ele aceeași soartă, măgărușii bătrâni sunt abandonați pe străzi, iar caii, bătuți cu bestialitate și munciți până la epuizare.

Cu asta ne confruntăm noi zi de zi. Iar faptul că, din când în când, cineva ne susține din spate, asemeni acelei atingeri pe umăr de care ai nevoie atunci când ești înfrânt, ne dă speranța că ceea ce facem, facem bine, și ne continuăm lupta oricât de obosiți și triști am fi.

Dacă nu suntem noi, alături de tine, atunci cine să aibă grijă de micuțele viețuitoare care nu au pe nimeni? Și atunci continuăm. Când nu mai putem, mai putem un pic!

Și asta doar datorită ție!

3,5% din impozitul pe venit, dovada că îți pasă

Cei care pot redirecționa 3,5% din impozitul pe venit sunt persoanele fizice care au realizat venituri pe anul trecut, venituri din salarii sau asimilate salariilor, venituri din pensii, venituri din activități independente, activități agricole și multe alte venituri.

La noi pe site, poți găsi formularul 230 pe care, dacă alegi să-l completezi, ai 4 opțiuni prin care poți redirecționa banii către noi.

Datorită ție, un cățel nevinovat va apuca să mai dea din nou din coadă sau o pisică să se alinte pe lângă picioarele tale. Sunt simple gesturi care creează viață, creează fericire.

Este alegerea ta dacă vrei sau nu să lași în urma ta Urme de Bucurie!