Adopții în persoană - Urme de Bucurie
„Urme de bucurie” este centrul de excelență al Save the Dogs and other Animals din România. cernavoda@savethedogs.ro

Ești pregătit pentru noul tău companion?

Fă-ți un prieten nou 

La Urme de Bucurie credem că fiecare animal merită să fie iubit și îngrijit. Adăpostul nostru este un refugiu sigur pentru câinii și pisicile care au fost abandonate, neglijate sau maltratate și lucrăm constant pentru a le oferi dragostea, atenția și grija de care au nevoie pentru a se adapta rapid atunci când ajung în noua familie. 

Când adopți de la Urme de Bucurie câștigi un prieten loial și iubitor, căruia îi oferi prin gestul tău, o a doua șansă la un stil de viață cât mai firesc.  Câinii și pisicile pe care le poți găsi în adăpostul nostru provin dintr-o serie variată de medii și fiecare are o personalitate și o poveste pe care abia așteaptă să o împărtășească cu tine.

Adoptă un animal de la Urme de Bucurie

 
La Urme de Bucurie oferă spre adopție animale persoanelor care locuiesc doar în Cernavodă și împrejurimi. Adopția cățeilor și pisicilor peste graniță se face cu ajutorul partenerilor noștri.

Procesul de adopție este riguros, ceea ce presupune că nu vei putea adopta pe loc un animal din adăpost. Dacă vrei să adopți de la Urme de Bucurie, va trebui, mai întâi să avem o discuție despre tot ce înseamnă responsabilitatea de a avea în grijă un cățel sau o pisică care suferă de traume de abandon sau maltratare.

Abia după ce ești 100% sigur/ă că vrei să adopți, te vom vizita acasă sau în locul în care vei caza animalul pentru a ne asigura că va avea parte de toată grija și dragostea ta, dar și că mediul în care urmeză să fie mutat va fi unul extrem de primitor.

Personalul nostru experimentat te va ghida prin procesul de adopție și va răspunde la orice întrebăre pe care o poți avea pe parcurs. Te vom ajuta să găsești animalul de companie compatibil cu stilul tău de viață și îți vom oferi toate resursele și sprijinul de care ai nevoie pentru a asigura o tranziție de succes atât pentru tine, cât și pentru noul tău prieten blănos.

Prin adopția de la Urme de Bucurie, nu numai că salvezi o viață, dar faci și o diferență în comunitatea ta. 

Vrei să adopți un animal din adăpostul nostru? Completează acest formular:

Fă o diferență în viața animalelor aflate în nevoie!