Adopția exclusivă - Urme de Bucurie
„Urme de bucurie” este centrul de excelență al Save the Dogs and other Animals din România. cernavoda@savethedogs.ro

Adopția exclusivă

Adopția exclusivă este un mod foarte special de a susține oaspeții care își vor trăi întreaga viață în adăpostul nostru. Este special conceput pentru acele companii sau grupuri de prieteni care doresc să contribuie la întreținerea animalelor de la Urme de bucurie. Adopția exclusivă vă permite să aveți o relație specială cu unul dintre ei, asigurând întreținerea anuală a animalului.

Adopția exclusivă este posibilă cu o donație minimă de 500 de euro pe an, care va garanta hrană și paie pe tot parcursul anului.

O donație de 1.000 de euro va garanta, de asemenea, controale veterinare, vaccinări, examene medicale și medicamente, hrană, paie, intervenții regulate ale potcovarului și echipamentul necesar pentru îngrijirea zilnică a animalului (căpestre, frânghii, perii etc.).

sterilizare în ucraina

CE VEȚI PRIMI

Drept mulțumire, vă vom trimite un certificat personal de adopție, iar măgărușul pe care îl alegeți va purta o zgardă cu numele ales de dumneavoastră. Un mod special de a pecetlui relația voastră exclusivă. Pe tot parcursul anului vă vom ține la curent cu fotografii și noutăți de la personalul care are grijă de măgarul dumneavoastră adoptiv în fiecare zi.

Pentru a activa adopția exclusivă sau pentru a primi mai multe informații, vă rugăm să scrieți la adresa donkeys@savethedogs.eu.

Fă o diferență în viața animalelor aflate în nevoie!