Companii - Urme de Bucurie
„Urme de bucurie” este centrul de excelență al Save the Dogs and other Animals din România. cernavoda@savethedogs.ro

Susținere firme/companii

Deții sau gestionezi o companie?

Donând 20% din impozitul pe profit, poți contribui la îmbunătățirea semnificativă a vieții câinilor abandonați din România. Astfel, te poți asigura că primesc îngrijirea și atenția de care au nevoie și poți contribui la reducerea numărului de câini abandonați de pe străzi.

Donația ta poate face o diferență reală în viața animalelor pe care le îngrijim la Urme de Bucurie și poate ajuta la crearea unui viitor mai bun pentru toate animalele din țară.

Direcționează 20% impozit pe profit spre noi

Statul impozitează cu 16% orice profit pe care compania ta îl înregistrează, dar poți alege ca 20% din această sumă să ajungă la Urme de Bucurie sub formă de sponsorizare. Astfel poți deveni, fără să te coste nimic în plus, cel mai bun prieten al animalelor vulnerabile.

Compania ta va redirecţiona 20% din impozitul pe venit/ profit către Urme de Bucurie într-un termen de 6 luni de la depunerea declaraţiei, noi urmând să primim, din taxele deja plătite de companie, suma înscrisă de tine în formular.

Cum procedez?

Compania ta poate redirecţiona 20% din impozitul pe venit/ profit către un ONG (sau mai multe) într-un termen de 6 luni de la depunerea declaraţiei pe profit (conform Ordin 1679/2022).

Trebuie doar să completezi:

  • contractul de sponsorizare (pe care îl trimiţi către noi pe email la adresa administratie@savethedogs.eu şi
  • formularul 177 „Cerere privind redirecţionarea impozitului pe profit/impozitului pe veniturile microîntreprinderilor” (se completează şi se editează cu ajutorul programului de asistenţă, asigurat gratuit de către ANAF) 

Donează prin Transfer Bancar 

Nume: ASOCIATIA SAVE THE DOGS
Sediu: DJ 223 Km 3, 905200 Cernavoda (CT)
C.F. : 14785671
Cont RON : RO23BTRLRONCRT0V12603006
Bancă: BANCA TRANSILVANIA / SWIFT: BTRLRO22

Team Building cu colegi surpriză

Ce-ai spune dacă partenerul tău de team building ar fi un măgăruș? Sau dacă ai duce la îndeplinire un task cu ajutorul unei pisici? Dacă vrei să îți surprinzi colegii cu un altfel de team building, ai ajuns unde trebuie.

Imaginează-ți cât de încântați vor fi colegii când își vor petrece ziua printre animalele pe care le îngrijim la adăpost.

La Urme de Bucurie by Save the Dogs organizăm activități de grup pentru companii care pun preț pe angajații lor și pe starea de bine a personalului.

Scrie-ne la romania@savethedogs.eu sau sună-ne la 0241 235 081

 

 

 

Ai nevoie de mai multe informații?

Complează acest formular de contact și te vom contacta ca să facem procesul mai ușor

Fă o diferență în viața animalelor aflate în nevoie!