Adopții la distanță - Urme de Bucurie
„Urme de bucurie” este centrul de excelență al Save the Dogs and other Animals din România. cernavoda@savethedogs.ro

Adopții la distanță

PRIETENIA CARE DUREAZĂ PENTRU TOTDEAUNA

 

Adopția la distanță este o ocazie minunată de a oferi o viață demnă măgarilor, cailor, câinilor și pisicilor care au fost maltratați sau au fost abandonați. În cazul câinilor și pisicilor, însă, este vorba de animale care nu pot fi adoptate din cauza unor probleme de sănătate sau comportamentale și care trebuie să rămână pentru totdeauna la Urme de bucurie.

Începând cu o donație de 24 de euro pe an / 2 euro pe lună, puteți crea o legătură de prietenie unică și de lungă durată cu unul dintre oaspeții noștri.

sterilizare în ucraina

Adoptați un câine sau o pisică la distanță, deveniți familia lor! 2 euro pe lună

Achilles

Când era cățeluș, Achilles a fost abandonat în fața adăpostului nostru. Era foarte speriat și nu permitea nimănui să se apropie sau să îl atingă. După ce a intrat în adăpost, a stat izolat în cușcă timp de săptămâni întregi, tremurând și cu coada între picioare: în ciuda muncii educatorilor noștri de câini, nu am putut să îi redăm pe deplin încrederea în oameni.

Acum este un câine drăguț, mare și puternic, dar încă are nevoie de noi și are atâta nevoie de voi.

Zeus

Viața lui pe stradă era obositoare, dar în general liniștită, până în ziua în care au sosit hingherii. Din acel moment, Zeus a ajuns în iadul canisei publice (ecarisaj) din Ovidiu, una dintre cele mai atroce canise din România. Dacă nu l-am fi luat de acolo, Zeus ar fi fost omorât după 14 zile, așa cum prevede legea. Acum, prietenul nostru este calm, dar tot ce a trăit a lăsat urme de neșters și nu se lasă manipulat de nimeni.

Glenda

Probabil că această pisică a avut cândva un cămin, până când, într-o zi, s-a trezit brusc pe stradă. Dar Glenda nu s-a dat bătută și, după un drum lung, a ajuns la ușa adăpostului nostru și acolo, cu înțelepciune, a așteptat ca cineva să-i deschidă. Poate că știa că la noi va găsi salvarea. Astăzi, ea trăiește cu seninătate în interiorul adăpostului, unde este o prezență discretă și timidă.

Nera

Într-o dimineață geroasă de iarnă, operatorii noștri au găsit această pisicuță pe stradă, în timpul uneia dintre rundele lor zilnice de recunoaștere din orașul Cernavodă. Nera era la capătul puterilor și se chinuia să se țină pe lăbuțe. Subnutrită și înfrigurată, a fost salvată și apoi internată în clinica noastră, unde a fost tratată de veterinarii de la Save the Dogs. Neîncrederea ei față de oameni nu a fost niciodată depășită și de aceea trăiește cu noi la Urme de bucurie.

Adoptă un măgăruș sau un cal la distanță. Cu doar 5 euro pe lună îi vei ajuta pe toți oaspeții sanctuarului nostru ecvestru

Fane

Într-o zi, cu mulți ani în urmă, am primit o sesizare potrivit căreia un măgăruș se plimba pe calea ferată împreună cu puiul său: era Fane, abandonat împreună cu mama sa lângă gara din Medgidia. Nu știm de ce stăpânul lor i-a abandonat, dar nu ar fi supraviețuit pe străzi, așa că i-am luat pe amândoi în sanctuar. Fane a devenit un măgăruș puternic, sănătos și extrem de sociabil cu oamenii. Copiii îl adoră!

Victoria

Povestea Victoriei este o poveste tristă de abandon.
Ea și tovarășii ei de suferință ar fi murit cu siguranță legați pe un câmp de lângă Techirgiol în mijlocul iernii, dacă nu am fi intervenit pentru a o salva pe ea și încă vreo zece dintre prietenii săi.
Adopția Victoriei de la distanță înseamnă a-i garanta o viață plină de stare de bine, departe de foame și frig.

Aramis

A sosit în sanctuarul nostru de cai în februarie 2021 cu un scor de condiție corporală evaluat la 1 (cel mai mic de la 1 la 5), cu un caz sever de anemie și foarte slab. Din nefericire, Aramis a făcut parte dintr-o poveste foarte tristă, un caz de cruzime față de animale, care a implicat 26 de cai lăsați singuri în mijlocul câmpului, în apropierea unui lac, fără hrană sau apă timp de săptămâni întregi.

Robb

Robb a ajuns la Urme de Bucurie alături de fratele lui, Barn. Amândoi fuseseră crescuți de o familie de bătrâni de lângă Cernavodă, până într-un decembrie geros când casa lor a ars. Bătrâna a venit la noi pe jos câțiva kilometrii și ne-a rugat să o ajutăm cu preluarea lor în adăpost știind că nu își va mai permite să îi îngrijească.

Barn

Despre Barn trebuie să știți că e timid. La fiecare vizită pe care o primește, se ascunde în spatele fratelui său, Robb și privește de acolo. Au venit împreună la finalul lui 2022 și suntem siguri că după o perioadă de adaptare va deveni și Barn sociabil. Contribuția ta îl va ajuta în procesul de adaptare. 

Fă o diferență în viața animalelor aflate în nevoie!